Nalatenschap Mediation en de uitvaartleid(st)er

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nalatenschap Mediation en de uitvaartleid(st)er

14/09/2016 van 19:30 tot 21:30

Gratis
Nalatenschap mediation

Nalatenschap Mediation

Nalatenschap mediation iets nieuws binnen de uitvaart?
Voor iedere uitvaartleid(st)er een bekende situatie, de overledene heeft zijn laatste adem uitgeblazen en de eerste woordenwisseling bij de nabestaande is een feit.

En dan….. Zolang het allemaal niet escaleert kan een uitvaartleid(st)er de uitvaart begeleiden en alle partijen mobiliseren een ‘tijdelijk staak het vuren’ te respecteren en toch een respectvolle uitvaart realiseren. Maar daarna….

De uitvaartleid(st)er heeft zijn/haar werk naar behoren gedaan en heeft, buiten de nazorg, geen contact meer met de nabestaande. Hiermee lijkt het probleem te zijn opgelost. Echter….de rekening zal wel moeten worden betaald, maar met een conflict tussen meerdere erfgenamen, kan voor een probleem zorgen. Een goede communicatie is van het grootste belang om alles op een juiste wijze af te ronden.

Deze avond zal dan ook in het teken staan van ‘communicatie onder lastige omstandigheden’. Mediators zijn opgeleid om door middel van het stellen van de juiste vragen, een aanvaardbare oplossing te bieden voor alle partijen zonder dat er een juridisch conflict (en dus een rechter) aan te pas komt.

De mediators van ‘De Brug’, Paula de Vries en Ben van Wijk zullen deze avond invullen. Wilt u meer over hen weten? Zie http://debrug-mediation.nl/
(de huidige website wordt nog aangepast aan dit actuele onderwerp!)

Gegevens

Datum:
14/09/2016
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Hans Ettema
Telefoon
0229 22 00 24
E-mail
info@je-uitvaart.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

JE Uitvaart
De Factorij 45e
Zwaag, NH 1689 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0229 22 00 22
Bekijk de site van Locatie
Chat openen
1
Welkom bij JE Uitvaart
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Bel nu!
Route