Verliespost of incasso?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verliespost of incasso?

17/05/2016 van 19:00 tot 21:30

Verliespost of incasso?

Verliespost of incasso?

Naast het begeleiden van de nabestaanden, vanaf de melding van overlijden tot de dag van de uitvaart,.behoort ook de afwikkeling van de financiële administratie tot de taken van de uitvaartondernemer.of de penningmeester van de uitvaartvereniging.

In de meeste gevallen zal de factuur zonder problemen worden betaald en heeft de uitvaartondernemer of de. vereniging binnen een afzienbare tijd het geld op de bankrekening. Helaas lijkt het wel steeds meer te gebeuren dat rekeningen niet of niet helemaal worden betaald. En dan?

Soms helpt een goed gesprek met de nabestaanden en wordt de rekening alsnog voldaan. Te laat, maar het geld is wel binnen. Maar wat als de nabestaanden echt niet willen betalen?

Op deze avond komt de heer B. de Wolf van het Nationaal Incasso Bureau  (www.nibincasso.nl) ons vertellen wat u zelf kunt doen,.wat u beter niet kunt doen en wanneer het verstandig is om een incassobureau in te schakelen.

Speciaal aandachtspunt: Hoe kan er worden voorkomen dat de relatie met de nabestaanden niet / zo min mogelijk verstoord wordt!

Gegevens

Datum:
17/05/2016
Tijd:
19:00 tot 21:30
Evenement Tags:

Organisator

Hans Ettema
Telefoon:
0229 22 00 24
E-mail:
info@je-uitvaart.nl
Website:
www.je-uitvaart.nl

Locatie

JE Uitvaart
De Factorij 45e
Zwaag, NH 1689 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0229 22 00 22
Website:
www.je-uitvaart.nl
Open chat
1
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Powered by
Bel nu!
Route