JE Uitvaartt

JE Uitvaart is een moderne en dynamische facilitaire onderneming. Gestart in 2012 richt zij zich op de professionele uitvaartondernemers en uitvaartverenigingen. Hierbij is het primaire werkgebied Amsterdam, veiligheidsregio Waterland en de veiligheidsregio Noord-Holland Noord.
Als facilitaire onderneming ondersteunen wij de uitvaartondernemer en uitvaartvereniging in zijn of haar werk. Wij bieden diverse uitvaartgerelateerde diensten en producten aan. Rouwkaarten, rouwvervoer, overledene verzorging, koeling verhuur van gebruiksgoederen, verkoop van verbruiksgoederen, cursussen, ect.

Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk en kan de uitvaartondernemer(s) en vereniging(en) continuïteit bieden door haar flexibele instelling.

Wilt u een impressie van onze locatie? Maak dan een afspraak met ons of bekijk de video over ons. Druk hiervoor op de rode ‘play-knop’.

Uw contactpersoon

Onze missie

“JE Uitvaart stelt zich ten doel de professionele uitvaartondernemer te ondersteunen, door die faciliteiten te bieden die de uitvaartondernemer nodig heeft.om zich volledig te richten op het regelen en begeleiden van de uitvaart en de nabestaande(n) van de overledene.”

Chat openen
1
Welkom bij JE Uitvaart
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Bel nu!
Route