Opdracht tot overdracht (van een overledene) aan een uitvaartonderneming

Uit respect voor de overledene en om op een heldere en transparante wijze te communiceren, maakt JE Uitvaart gebruik van een opdrachtformulier tot overdracht. Met dit formulier geeft u aan dat de nabestaanden u opdracht hebben gegeven om hun dierbare op te halen uit ons mortuarium. Onderstaande formulier dient volledig ingevuld te worden.

  Opdracht tot overdracht aan uitvaartonderneming Ondergetekende handelt namens de hieronder genoemde uitvaartonderneming om de hieronder genoemde overledene op te halen bij JE Uitvaart, gevestigd aan de Factorij 45e te Zwaag. Gegevens overledene
  Achternaam
  Voornamen (voluit)
  Man / Vrouw ManVrouw
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Geboortedatum
  Geboorteplaats
  Gegevens uitvaartondernemer
  Bedrijfsnaam
  Adres
  Uitvaartleider
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Dossiernummer
  Gegevens opdrachtgever(1)
  Achternaam
  Voornaam
  Man / Vrouw ManVrouw
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoon
  Overige informatie die van belang is: Met het insturen van dit formulier verklaart ondergetekende akkoord te gaan met de bijbehorende kosten en de algemene voorwaarden van JE Uitvaart. Op de website van JE Uitvaart kunt u een prijslijst van het mortuarium terugvinden. Wilt u vooraf de totale kosten weten? Neem dan contact met ons op. Het mortuarium is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur (2). (1) De gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden gedeeld met andere partijen en/of worden verkocht aan derden, maar slechts worden gebruikt ter afwikkeling van administratieve zaken aangaande deze opdracht. (2) Toeslag afgifte buiten werkdagen, zie prijslijst. * Opdrachtgever verklaart, indien van toepassing volgens het overzicht Overzicht en kosten mortuariumdiensten, akkoord te gaan met de aangeven kosten, de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement Uw email (hierop ontvangt u de éénmalige code om het document te ondertekenen)

  Vul hier uw éémalige code in:

  Chat openen
  1
  Welkom bij JE Uitvaart
  Hallo waarmee kunnen we je helpen?
  Bel nu!
  Route