Uitvaartinformatie.

JE Uitvaart is er als facilitair bedrijf in eerste instantie opgericht om de uitvaartondernemers en de uitvaartverenigingen binnen een straal van ongeveer 30 kilometer rond de stad Hoorn, te ondersteunen.

Regelmatig krijgen we de vraag of JE Uitvaart nabestaande(n) kan begeleiden bij het afscheid van een dierbare. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een uitvaartleider voorstellen die, in samenwerking met ons, de uitvaart voor en mèt u kan regelen.

Als particulier kunt altijd contact met ons opnemen voor alle voorkomende vragen omtrent een uitvaart.

Een hulpdocument voor alle zaken omtrent een uitvaart is het zogeheten voorbesprekingsdocument.
Dit document is een handleiding om een uitvaart te regelen. Het doorloopt, stap voor stap, allerlei onderwerpen die te maken hebben met een uitvaart. Aan de hand van dit document is het mogelijk om voor u een begroting te maken, wat een uitvaart gaat kosten volgens de actuele prijzen.

Vindt u het lastig om dit document zelf door te nemen en in te vullen? Of wenst u meer informatie? Wij helpen gratis en vrijblijvend!

  Om u op weg te helpen kunt u kiezen uit: Ik wil graag een digitaal voorbesprekingsdocument ontvangen Ik heb vragen en zou graag persoonlijk (telefonisch) contact willen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Aanvullende informatie of vragen

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Statement

  Chat openen
  1
  Welkom bij JE Uitvaart
  Hallo waarmee kunnen we je helpen?
  Bel nu!
  Route