Technische informatie rouwdrukwerk

De hieronder technische informatie over rouwdrukwerk kan handig zijn bij het zelf aanleveren van de juiste bestanden en/of teksten. 

 

Afbeeldingen

Wij kunnen voor u een persoonlijke (rouw)kaart maken met één of meerdere eigen afbeeldingen. De aangeleverde afbeelding bepaald de kwaliteit van de afdruk op de rouwkaart. Wij adviseren een afbeelding van 300 dpi. De afbeelding op uw beeldscherm heeft maximaal 90 dpi en de kleurinstellingen van elke monitor is verschillend waardoor een afbeelding op een beeldscherm en papier kan afwijken.

Twijfelt u of de afbeelding geschikt is? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Verzendkosten rouwdrukwerk.

Rouwdrukwerk is er in diverse soorten en maten. Bij het kiezen van onze collectie houden wij rekening met het gewicht van het papier (incl. enveloppe!) en de verzendkosten welke in Nederland van toepassing zijn. De rouwkaart of dankbetuiging zal hierdoor onder de 20 gram blijven waardoor er maar één postzegel op de enveloppe hoeft. Indien een kaart zwaarder is dan zal dit specifiek worden aangeven om strafport te voorkomen.

Indien gewenst kan er wel gekozen worden voor zwaarder papier. Vraag hierna bij uw uitvaartleid(st)er of neem contact met ons op.

 

Postzegels en rouwzegels.

Naast de normale rouwzegels en postzegels biedt JE Uitvaart de mogelijkheid de om rouwpost voor u te verzenden. Het gaat hierbij om rouwkaarten die na de dag van de uitvaart moet worden bezorgt en voor dankbetuigingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen papier tot A3 formaat en 300 gram voor u bedrukken. Aangezien niet alle papierformaten dagelijks worden gebruikt hebben wij niet alles op voorraad. Heeft u een speciale wens? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
1
Welkom bij JE Uitvaart
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Bel nu!
Route