7 januari 2016

Uitvaartbeurs 3 april 2016

Op zondag 3 april 2016 organiseert Yarden & Ettema in samenwerking met JE Uitvaart een grote uitvaartbeurs in de Foyer van schouwburg het Park in Hoorn. Een unieke locatie met uitzicht op het IJsselmeer, voor een unieke gelegenheid. Uniek, omdat“maximaal twee dezelfde leveranciers met een gelijk product”, deel mogen nemen. Op deze manier wordt het aanbod van producten en diensten heel erg divers en blijft het voor de beursbezoekers interessant van begin tot eind.

Het thema van de beurs is ‘samenwerken en verbinden’. De ketting is gekozen als logo voor dit evenement en symboliseert dat alle ondernemers, direct of indirect aan elkaar geschakeld zijn. Samen kunnen zij er voor zorgen dat de nabestaanden op een waardige wijze afscheid kunnen nemen en hun overleden dierbare(n) kunnen herdenken.

Onze insteek is om vernieuwend en verrassend te zijn, maar ook om het publiek zo breed mogelijk te informeren en antwoord te kunnen geven op vragen die hén bezighoudt.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor bedrijven die zich willen presenteren op de beurs, de organisatie behoudt zich echter het recht voor om bedrijven te plaatsen op een reservelijst indien er meer dan twee uit dezelfde branche zich aanmelden.

Voor deze gelegenheid is de website www.uitvaartbeurs.info opgezet. De site zal steeds verder worden gevuld met actuele informatie. Als extra service bieden wij alle deelnemers de mogelijkheid om zichzelf en hun bedrijf te presenteren op deze website.

Alle informatie over aanmelden, inschrijven, gebruik lunch, specifieke stand informatie en veel meer is terug te vinden op de website.

Datum: zondag 3 april 2016
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Schouwburg het Park in Hoorn

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat openen
1
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Bel nu!
Route