Afscheidskamer 'Amette'.

Afscheidskamer ‘Amette’ is een sfeervolle kamer, waar op een respectvolle manier afscheid kan worden genomen van uw dierbare.

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte kan de familie samenkomen.voor een afscheid.en kan men informatie vinden over de mogelijkheden bij een uitvaart. Deze ruimte is voor het publiek gesloten tijdens een familiebijeenkomst.

Uitvaartkisten

JE Uitvaart beschikt over een voorraad uitvaartkisten van verschillende leveranciers. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om voor u de juiste uitvaartkist te regelen. Daarnaast heeft JE Uitvaart samen met Mill Road Design een bedrijf opgericht wat unieke uitvaartkisten maakt. Nieuwsgierig?

Voor meer informatie zie : www.designkisten.nl

Naar de webshop - Uitvaartkisten

Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk is de manier om op een persoonlijke wijze het verlies van een dierbare kenbaar te maken. Bij JE Uitvaart heeft u een ruime keus aan rouwkaarten en rouwbrieven. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke rouwkaart  voor de nabestaanden te ontwerpen.

Naar de webshop - Rouwdrukwerk

Staatsievervoer

Als facilitair bedrijf beschikt JE Uitvaart standaard over een zilvergrijze rouwauto en overbrengauto. Op verzoek kunnen we ook andere kleuren staatsievervoer aanbieden.

Besprekingsruimte

JE.Uitvaart beschikt over een ruimte waar lezingen, presentaties of een uitvaart kan worden besproken. Deze ruimte kan 25-30 mensen plaats bieden afhankelijk van de opstelling van het meubilair.

Nagedachtenissen

In samenwerking met diverse leveranciers kan JE Uitvaart nabestaande(n) meerdere nagedachtenisvormen aanbieden.

Chat openen
1
Hallo waarmee kunnen we je helpen?
Bel nu!
Route